Filmografie

18. prosince 2009 v 18:28 | Beruszkaa |  info-seleny

Filmografie

Jako herečka
2009 -Program na ochranu princezen (Princess Protection Program) role: Carter Mason
2009 -Kouzelníci z Waverly Place:film (Wizards of Waverly Place: The Movie) role: Alex Russo
2008 -A zase jedna Popelka (Another Cinderella Story) role: Mary
2008 -Horton Hears a Who! (Horton) role: Helga
2007 -Arwin! role: Alexa
2007 -Kouzelníci z Waverly (Wizards Of Waverly Place) role: Alex Russo
2006 -Hannah Montana role: Mikayla
2005 -Walker, texas ranger: Falešné obvinění (Walker, Texas Ranger: Trial by Fire) role: Julie
2003 -
Spy Kids 3D: Game Over role: Waterpark Girl


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Lemisek Lemisek | Web | 18. prosince 2009 v 19:39 | Reagovat

Ahoj, jak se máš? Jinak už se těšíš na Vánoce? Už máte stromeček???

2 Lemisek Lemisek | Web | 19. prosince 2009 v 12:07 | Reagovat

a 2003 už nic? xD

3 rozka-a-terka rozka-a-terka | E-mail | Web | 20. prosince 2009 v 7:29 | Reagovat

ahoj promiň že jsem nebyla na blogu byla jsem nemocná promineš mi to a co jak se máš a co vánoce chceš něco jako dárek k vánocům ode mě tak pa

4 Lemisek Lemisek | Web | 20. prosince 2009 v 12:52 | Reagovat

Aahojky mé SBéčko.
Jak se máš?
Seš ráda že už KONČÍ víkend?
Asi ne že ? xD

5 Lemisek Lemisek | Web | 20. prosince 2009 v 15:43 | Reagovat

No to asi nikdo xD

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama